LOVE

Iszak Eszter és Dobrády Ákos képtelenek elengedni egymást

A páros négy hónapja szakított, de most újra felmelegítenék a kapcsolatukat.
  • Szerző: Ripost

Hónapokkal ezelőtt szakítottak, most viszont minden jel arra mutat, hogy Iszak Eszter és Dobrády Ákos hamarosan ismét egy párt fognak alkotni. Ákos mindezt Kasza Tibor Facebook-csatornáján vallotta be, és elmondta, nagyon örül annak, hogy Eszter ismét az élete része lett.

Kasza Tibor elmondta az énekesnek, hogy őt rendkívül megviselte a szakításuk, hiszen előtte rengeteg közös programot szerveztek együtt, négyesben, a külső szemlélők számára pedig igazi álompárnak tűntek - írja a Blikk.

"Sokan így látták kívülről. Öt évig voltunk együtt, és négy évig nagyon szépen gördült a mi kapcsolatunk, rengeteg élményünk volt együtt, sokat utaztunk, boldogok, szerelmesek voltunk...

Az utolsó fél évben jöttek a problémák, amik igazából tőlem indultak ki.

Egy kicsit maga alá temetett a munka, és nem adtam meg azt a kellő figyelmet, törődést Esztinek, amit elvárt volna, vagy... Ennek a következménye lett az, ahogy a nőknél lenni szokott, hogy ajtó, ablak becsap, és gyakorlatilag otthagyott" - fogalmazott Ákos, aki megtette az első lépést annak érdekében, hogy visszahódítsa Esztert.

Nemrégiben elkezdtek beszélgetni egymással, az énekes szerint pedig mindketten úgy érzik, többet ér az öt év annál, hogy csak úgy eldobják maguktól. 

Elindult valami, nem vagyunk még együtt, ezt nem jelenteném ki, de elindultunk egy úton, és aztán meglátjuk, hogy mi kerekedik ki ebből.

Ákos bizakodó kettejüket illetően, és bár Eszter a Blikk megkeresésére nem kívánt nyilatkozni kettejüket illetően, hamarosan talán újra együtt láthatja őket a nagyközönség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?