LOVE

Itt az igazság: Ezért ment tönkre L.L. Junior és felesége házassága

A zenész eddig sehol nem beszélt arról, hogy miért került válságba a házassága. A kislányának édesanyjával a jelek szerint a kulturális különbségek vezettek oda, hogy jelenleg nem élnek egy fedél alatt.
  • Szerző: Ripost

Sokakat megdöbbentett a hír, hogy L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga idén augusztusban szétköltöztek. A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták a történteket, konkrét információ azonban sehol sem jelent meg arról, hogy pontosan mi történhetett. Junior a szakítás után árulni kezdte a családi házát is, ez arról árulkodott, hogy a felek között kibékíthetetlen ellentét feszül, amire nem találják a megoldást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Jóban-rosszban együtt

Pedig nagy szerelem volt az övék. Először 2016-ban nyilatkoztak arról, hogy egy párt alkotnak, de már akkor nyilvánvaló volt, hogy viharos kapcsolatban éltek, hol együtt voltak, hol külön. Többszöri szakítás után 2019-ben végül hivatalosan is összekötötték az életüket, majd megszületett a közös kislányuk, Lili. A szerelmük gyümölcse úgy tűnik, mégis kevés volt köteléknek, arról nem beszélve, hogy számos tragédia nehezítette a mindennapjaikat, Junior 2019-ben tragikus balesetben elvesztette a kisebbik fiát, Dávidot, Kinga pedig 2020-ban az édesanyját, aki koronavírusban halt meg.

„A szakításukról nem szívesen beszélnek, hiszen mind a ketten mást gondolnak az okokról” – mondta a Borsnak egy, a pároshoz közel álló informátor.

Két dudás egy csárdában

„Junior egy szabad szellemű ember, és ezzel együtt kifogástalan családapa, nem szereti, ha számon kérik, ha rövid pórázon tartják. Kinga is erős egyéniség, ő viszont inkább otthonülő típus, aki szeretné, ha a férje többet lenne vele és a kislányával. Talán ez a különbség vezetett oda, hogy most nincsenek együtt” – mondta az informátor, majd így folytatta: „Ezzel együtt, a mai napig szeretik egymást, ez nem kérdés. De ők két dudás egy csárdában, valakinek vagy mindkettőjüknek engedni kellene ahhoz, hogy ne rombolják, hanem építsék egymást.”

A szakításukkor egyébként sokan találgatták az okokat, voltak, akik azt gondolták, hogy Junior tett esetleg olyat, amit Kinga nem tud megbocsátani… Az igazság viszont ennél sokkal prózaibb.

Kingával tartjátok a roma szokásokat?

L.L. Junior a napokban egy Instagramon feltett kérdésre adta meg a követőit érdeklő választ. Ez pedig nem más, mint a kettejük között feszülő szokásbeli különbségek.

„Kingával tartjátok a roma szokásokat?” – írták a zenésznek a közösségi oldalán, mire L.L. Junior így válaszolt: „Sajnos nem, ezért is mentünk szét.”

Fotó: Instagram

A család és a barátok ennek ellenére is drukkolnak, hogy Kinga és L.L. Junior újra találjon egymásra, hiszen a nyilvánvaló különbségek ellenére is sok bennük a közös. Talán még nincs minden veszve.

A lap kereste a témában L.L. Juniort, de nem akart nyilatkozni a szakítás okairól. Remélhetőleg azért nem, mert szeretnék rendbe hozni a dolgokat Kingával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?