LOVE

Érzelmes versben öntötte ki szívét Justin Bieber, csak rá számíthat

A fiatal énekes mentális állapota nem túl stabil, de fiatal felesége mindig mellette áll. A sztár ezt egy szerelmes verssel köszönte meg neki.
  • Szerző: Ripost

Justin Bieber romantikus verset írt feleségéhez, Hailey Baldwinhoz, a költeményt pedig meg is osztotta Instagramon. A popsztár fiatal szerelmét „az egyetlen igaz lelki társ”-nak nevezi.

A 25 éves énekes az utóbbi hetekben belső démonaival küzdött és nyíltan megosztotta rajongóival, depressziója van. Most viszont úgy tűnik, hogy ismét felerősödött a kreatív vénája és 22 éves feleségéhez verset írt, amelyben megköszöni, hogy párja a nehéz időkben is kitart mellette.

A sztár egy Hailey Baldwinról készült fotó mellé írt pár sort, a képen a modell az Eiffel-torony előtt áll egy melltartóban. A vers végig arról szól, hogy felesége hogyan támogatja Biebert akkor is, amikor érzelmileg labilis:

"A napfény a mélybe zuhan, csakúgy mint én az ajkaid közé/ Hullámok ütköznek a partnak, a szerelmem irántad egyre nő, csak nő/ A tücskök hangja az igaz meditáció, rád gondolok, Isten legcsodásabb teremtményére./ Ahogy ebbe az áldott állapotba kerülök, az jár az eszemben, hogy te vagy az egyetlen igaz LELKI TÁRSAM… Annyi erőt, támogatást, bátorítást és örömöt adtál nekem."

- írta Bieber, majd azzal fejezte be, hogy jó fotózást kívánt szerelmének hétfőre.

A fiatal pár már majdnem 7 hónapja házas, egy titkos ceremónia keretében kötötték össze az életüket, mert nem akartak nagyobb felhajtást, míg az énekes „rendbe nem jön” – írja a Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunlight falls into the Abyss Just like i fall into your lips Waves crash onto the shore My love for you grows more and more Sound of the crickets a true meditation I think about you, Gods greatest creation. As i fall into this blissful state I ponder on how you’re my one true SOULMATE Its getting dark to dark to see A chilling breeze embraces me The smell of camomile fresh from the garden My life is a movie that both of us star in. Speaking of stars I’m starting to see some They light up the sky, reminds me of my freedom How big and how vast our world is around us So grateful for god we were lost but he found us So i write the poem with him always in mind Things all around us Just get better with time. I fall more in love with you every day! You have walked hand and hand with me as I continue to get my emotions, mind, body and soul in tact! You have given me so much strength, support , encouragement and joy. I just wanted to publicly honor you, and remind you that the best is yet to come! Have a great shoot today my love!

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?