LOVE

Elkápráztatta a kedvese a népszerű műsorvezetőt – Videó!

A népszerű rádiós és kedvese, Szécsi Debóra teljesen új oldalukat mutatták meg a rajongóiknak.

Különleges videót forgatott a kedvesével Cooky. A népszerű műsorvezető megelégelte, hogy táncművész szerelmét sosem látja táncolni, amit szóvá is tett otthon. Debóra ekkor különleges ötlettel állt elő: rávette a kedvesét, hogy menjenek el egy stúdióba, és készítsenek egy művészi videót, amin ő táncol, a rádiós pedig zongorázik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Gyerekkorom óta zongorázom, így amikor Debi előállt az ötlettel, rögtön igent mondtam. Ő választotta a zenét, amit én néhány nap alatt begyakoroltam, majd elmentünk a stúdióba, ahol elsőre sikerült felvennünk a videót anélkül, hogy előtte közösen próbáltunk volna. Debóra elképesztően tehetséges, és egyszerűen gyönyörű volt, ahogy ott táncolt előttem. Nagyon koncentráltam, hogy ne vétsem el a dalt, de közben azért tudtam benne gyönyörködni. Egy biztos: ez a videó örök emlék lesz mindkettőnk számára!” – árulta el a -nak Cooky.

A zongorás-táncos videó a közönséget is elkápráztatta: a műsorvezető és kedvese sorra kapja a gratulációkat, hiszen egy teljesen új oldalukról mutatkoztak be a nyilvánosságnak.

És ezeket olvastad már?