LOVE

Demcsák Zsuzsa: Belebetegedtem, hogy Krishan hazament

Már csak a bürokrácia áll Demcsák Zsuzsa és indiai szerelme, Krishan útjában. Indiában ugyanis túl lassú az ügyintézés. A férfi ezért hazautazott, mert abban bízik, hogy személyesen hamarabb megkapja a házassághoz szükséges papírokat.

Demcsák Zsuzsáékat még a bürokratikus akadályok sem tántorítják el attól, hogy itthon is összekössék életüket. A műsorvezető és a jógaoktató szerelme immár fél éve tart.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most azonban, két és fél hónappal azután, hogy Magyarországon elkezdték a közös életüket, Krishannak vissza kellett utaznia Indiába. Ennek pusztán gyakorlati okai vannak: a férfi abban bízik, hogy a magyar esküvőhöz szükséges papírokat hamarabb megkaphatja, ha otthon, személyesen folyamodik értük.

És bár ugyanazokat a papírokat kell megszerezniük, mint bárki másnak, ezek nélkül lehetetlen a hivatalos procedúrát elkezdeni vagy lezárni. Korábban ugyan egy jelképes indiai szertartáson kimondták már egymásnak a boldogító igent az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt, de a magyarországi törvények szerint is elfogadottá szeretnék tenni kapcsolatukat.

„Most ismét az interneten keresztül beszélünk órákon át. Egyébként bár látszólag jól viselem, hogy nincs velem, mégis amikor megvette a repülőjegyét szinte azonnal lebetegedtem és gyakorlatilag még most sem lábaltam ki belőle…” – árulta el Zsuzsa.

A részleteket olvasd el a napilap pénteki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?