LOVE

Csajok, nincs remény! Révbe ért a fiatal énekes

A fiatal énekes nagyon izgult, amikor eljött a pillanat, hogy bemutassa édesanyjának szíve választottját, mivel az asszony, ha kell, kíméletlenül őszinte.
  • Szerző: Buster

Peter Srámek rajongótáborának derékhadát nők alkotják, akik nem csak, mint énekest, de mint férfit is igen kedvelik. Õ azonban elérhetetlen, hiszen jó ideje megtalálta élete szerelmét, akivel komolyan tervezi a jövőt. A TV2 sztárjának édesanyja is támogatja a fiatalok kapcsolatát és úgy érzi, Rita a tökéletes menyjelölt számára.

"Rita előtt egyetlen komoly kapcsolatom volt, de az elmúlt több mint egy évben - a családomon kívül - érzelmileg senki sem volt mellettem.

Anyukám, amikor csak tudott, mellettem volt, de az igazi biztonságérzetet Rita hozta el az új életembe! Nem akartam görcsösen párt találni, de amikor megláttam őt az egyik vidéki koncertemen, azonnal tudtam: azt kell tennem, amit a szívem diktál!

- mondta Srámek a Star magazinnak.

"Nagyon izgultam, amikor eljött az idő, hogy bemutassam őt az édesanyámnak. Fontos, hogy mi a véleménye, hiszen nálunk ő a család középpontja, és szószólója. Hálai Istennek Rita az első pillanattól szimpatikus volt neki”- fűzte hozzá az énekes, akitől édesanyja vette át a szót, hogy megerősítse fia szavait.

"Nekem főként az számít, hogy Peti jól érezze magát a kapcsolatában. Én elsősorban arra figyeltem, hogy mennyire értik meg egymást, és mostanra tökéletesen egy húron pendülnek.

Nagyon szorítok nekik, hogy ez a harmónia megmaradjon, hiszen Rita az ideális menyjelölt számomra

- jelentette ki a magazinnak Darina.

És ezeket olvastad már?