LELKIZŐ

Öten egy szobában: nehéz sorsú család kap esélyt az Újratervezésben

A háromgyermekes házaspár az édesapa egészségügyi gondjai miatt képtelen befejezni az otthonukat, borzalmasan szűkös körülmények között élnek.
  • Szerző: ripost

Egyetlen szobában éli az életét az öttagú Sámpár család. A szülők, András és Lili Solymáron akarták kialakítani az álomotthonukat, ám az édesapa pánikbetegsége miatt megrekedtek anyagilag.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Minden vágyuk azonban, hogy megfelelő körülményeket biztosítsanak a nyolcéves Hannának, az ötéves Emmának és a két és féléves Bencének.

Fotó: TV2

A háromgyermekes család konyhája az előszobában van, jóllehet, a házban még rengeteg tér van, ami használható lenne, ám nincs meg az anyagi fedezetük ahhoz, hogy kényelmes otthont alakítsanak ki maguknak.

A fürdőszobában nincs meleg víz, András pedig retteg attól, mi lesz a családjával, ha vele történik valami. Nehéz körülményeik ellenére végtelenül jó lelkűek, ők az elsők a közösségben, akik a helyzetükhöz képest mindig segítenek a rászorulóknak. Most a barátaik siettek az ő segítségükre: írtak az Újratervezés stábjának, akik kiválasztották őket, és így esélyt kapnak egy jobb életre. Sorsuk alakulását hétfőtől láthatják a nézők a TV2 műsorán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?