LELKIZŐ

Újabb részletek Vitray Tamásék válásáról, ez tényleg hihetetlen

A házaspár válásának híre bombaként robbant a sajtóban a múlt héten, még most is csak pár részlet szivárgott ki döntésükről.
  • Szerző: Ripost

Mindenkit meglepett, amikor múlt héten kiderült: 30 év együttélés után válik a 87 éves Vitray Tamás és a 71 éves Kállay Bori. A miértekről akkor nem sok derült ki, a mostani részletek fényében viszont már biztos: a békülés kizárt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

Még csak nem is a közelmúltban történt az eset, hanem már 9 hónappal ezelőtt, ami végül a bontóper beadásához vezetett. Kállay Bori végig abban reménykedett, hogy nem derül ki a válásuk. Csendesen éltek, csendesen is szerettek volna elválni. Ha valaki ismeri Vitray Tamásék jellemét, akkor tudja, hogyan állnak a dolgokhoz.

“Harminckét éve élünk együtt, azóta nálunk egy hangos szó, összezördülés nem volt. Azt viszont biztosan tudom, ha fiatalon találkozunk, egy percig nem maradtunk volna együtt. De annyi idősen, amikor megismertük egymást, az ember már tudja, mit várhat a másiktól, magától” – mesélte korábban a színésznő. Ebből is kiderül, mennyire makacs emberek, ha valamit egyszer lezárnak, akkor azt végérvényesen teszik.

A Best magazin megtudta, hogy már mindenről megegyeztek, így mivel már nincs miről beszélniük, hónapok óta szóba sem állnak egymással. Vitray gáláns volt: felesége maradhatott a közös gödi házukban, ő pedig Budán bérelt magának egy kis, kétszobás földszinti lakást.

A válás híre egyébként még Kállay Bori közeli kollégáit is meglepte, mindenki azt találgatja, mi állhatott közéjük. Pedig nem is ez az első szakításuk. Kapcsolatuk első másfél évében kétszer is különmentek, de aztán három évtizedig együtt éltek.

Kállay Borinak ez a második válása, de első házassága nem volt hosszú. Még csak egyéves volt közös gyermekük, Barbara, amikor felbontotta kapcsolatát a színésszel.

És ezeket olvastad már?