LOVE

Újabb részletek Vitray Tamás válásáról, hónapok óta külön élnek

A 87 éves újságírónak és feleségének döntése az egész országot megdöbbentette, hiszen nem volt semmi jele annak, hogy baj lenne.
  • Szerző: Ripost

Egy ország kapta fel a fejét a hírre, miszerint 87 évesen a válás mellett döntött Vitray Tamás. A Bors megtudta, hogy már hónapokkal ezelőtt magára hagyta feleségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

Vajon mi történhetett, amiért egy harminckét éve együtt élő idősebb pár az egyedüllétet választja inkább a társ által nyújtott biztonság helyett? Erre a kérdésre egy ország keresi a választ. Az operettprimadonna Kállai Bori és a közkedvelt tévés Vitray Tamás évekkel ezelőtt Gödön vett közös otthont.

„Hosszú ideje, három hónapja nem láttuk már Tamást errefelé. Sokan itt, az ut­cában attól tartottunk, hogy valami nagy baj van és betegség áll a háttérben, mert hát 87 évesen nem lehet az ilyet kizárni. De nemrég megtudtuk, amit most már mindenki más is tud: válnak” – mondta az egyik szomszéd a lap érdeklődésére, miközben az egykori, ma is csinos szubrett épp hazafelé igyekezve, hatalmas, ezüstszínű autójával befordult az utcába. Kállai Bori azonban az autóból kiszállva kedvesen, mosolygósan hárította az interjút.

„Semmit sem szeretnék mondani, ne haragudjon!” – mondta, és már záródott az embernagyságú, hófehér, automata kerítés.

Csütörtökön derült ki, hogy a 71 éves színésznő és a 87 éves riporter közösen döntött úgy, hogy felbontják a házasságukat. Azt a harminckét éve tartó kapcsolatot, amit öt éve újra megerősítettek, és egy szűk körű ezüstlakodalommal ünnepeltek. akkor még minden idillinek tűnt, senki sem gondolta volna, hogy kis idő elteltével a gyönyörű, hatalmas gödi családi házukat már csak egyikük lakja majd.

Ahogy korábban boldogságukat, úgy magánéleti válságukat is csendben, feltűnésmentesen élték, élik meg olyannyira, hogy az ott lakóknak is csak az vált gyanússá, hogy a Kossuth-díjas újságírót egyszeriben mintha csak a föld nyelte volna el. Vitray állítólag a III. kerületbe költözött, és mindenben támogatja fia, illetve egykori tanítványai. Csütörtökön a tévés nem vette fel, a telefonja egész nap ki volt kapcsolva. A kenyértörés okait tehát nem sikerült kideríteni, csak annyit, hogy a művésznő hónapok óta egyedül éldegél az égig érő tujákkal körülvett pazar házban, ami körül mostanában már csak egyetlen férfit látni, a kertészét.

„Egy helybéli középkorú férfi ápolja a művésznőék udvarát. Hetente egyszer biztosan itt van, és kertészkedik, szoktuk látni, de Tamást már egyáltalán nem” – árulta el egy, az utcában lakó hölgy, aki csendes, kellemes szomszéd házaspárként jellemezte Vitrayékat, és sajnálja, hogy a sokak által csodált idill válással végződött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?