LELKIZŐ

Megszakították az élő adást: könnyek közt közölték Törőcsik Mari halálát

Törőcsik Mari halálhíre a Mokka pénteki adásában is helyet kapott: Gönczi Gábort Fülöp herceg miatt hívták be beszélgetni, amikor kiderült a szomorú hír.
címkék:
  • Szerző: ripost

Péntek reggel az élet írta át a reggeli élő adás forgatókönyvét. A TV2 Mokka című műsorában röviddel nyolc óra után Gönczi Gábor ült be beszélgetni a műsorvezetőkkel. Orosz Barbara és Pachmann Péter eredetileg arról kérdezték a Tények híradósát, hogyan készül Fülöp herceg szombati temetésének közvetítésére. Törőcsik Mari halála azonban mindent megváltoztatott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Mari halála: elérzékenyülve emlékeztek rá a TV2 dolgozói

Törőcsik Mari halála: elérzékenyülve emlékeztek rá a TV2 dolgozói
Fotó: Sulyok László

A két műsorvezető elérzékenyülve, könnyek között, mégis profihoz méltó módon jelentette be, hogy elhunyt a Kossuth-Nagydíjas színművésznő.

Látszott, hogy a hír mindhármukat megrázta.

„Érzem rajtatok, hogy megrendített a hír... Minket is és mindenkit az országban. Napok, hetek, hónapok óta szó volt Törőcsik Mari állapotáról... Sokszor felröppent, hogy már nincs közöttünk. Generációk nőttek fel rajta, mindenkinek van egy kedvence, amit tud tőle mondani. A mostani generációnak nyilvánvalóan ő egy kedves, idős néni volt, aki mindenkit megölelgetett és puszikat dobált. Nagyon kedves színésznőként emlékezhetünk rá, miközben óriási életmű van mögötte” – fogalmazott a Mokkában Gönczi Gábor.

A Tények híradósa azt is elmondta, hogy néhány éve volt szerencséje találkozni a színésznővel.

„Három-négy évvel ezelőtt a törékeny kezével megfogta az én kezemet és azt mondta: Gábor, magának olyan szeme van, de olyan...! Nagyon aranyos volt... Megható és megrendítő...” – számolt be az érzéseiről Gönczi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?