LELKIZŐ

„Őszintén remélem, hogy nincs nagy baj” – Törőcsik Mariért aggódik Jordán Tamás

Az egész ország egy emberként imádkozik, hogy a 85 éves színésznő minél hamarabb felépüljön.

Harmadik hete kezelik kórházban Törőcsik Marit, akiről szerdán kiderült, tüdőgyulladást kapott. A hírt unokája, Járai Máté erősítette meg, arról azonban nincsen információnk, mitől betegedett meg a legenda. A híradások alatt egy emberként fejezték ki a rajongók aggódásukat a művésznőért, barátai, kollégái pedig imádkoznak a sztárért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kórházban kezelik Törőcsik Marit

Kórházban kezelik Törőcsik Marit (Fotó: Ripost)

Nem elérhető Törőcsik

A művésznő legendás jó barátját, Jordán Tamást sokkolta a hír, amivel nem sokkal a Metropol megkeresése előtt szembesült a 78 éves színészlegenda.

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, mások is érdeklődtek már Törőcsik Mari állapotáról. Öt napja beszéltem vele utoljára, próbáltam most hívni, de nem értem el. A kórház igazgatóját is kerestem, tehát én nem tudok semmi újabbat. Nagyon aggódom Mariért, mert most már szeretnék végre tudni valamit. Ki fogom nyomozni, hogy mi van vele” –mesélte aggódva Jordán.

Jordán Tamás aggódik Mariért

Jordán Tamás aggódik Törőcsik Mariért (Fotó: Ripost)

Figyeljenek az újságok

A sztárt rendkívül elszomorítják, hogy valótlanságokat állítanak Törőcsik állapotáról, múlt héten ugyanis már a művésznő halálhírét keltették.

„Én a kórházban meglátogattam a múlt héten, akkor bevitték, de őt fél-háromnegyed évente be szokták vinni egyébként is felülvizsgálatra. Akkor egy picit köhögött egyébként, de hallottam, azóta, hogy rosszabb lett az állapota. Már a halálhírét is keltették, tehát ha én valamit a médiában látok, azt fenntartással fogadom, mert az újságírók gyakran túloznak, ezért is kezelem fenntartással a tüdőgyulladás hírét is” – tette hozzá.

Hajthatatlan a színész

A nemzet színésze hajthatatlan, és fejébe vette, ha törik, ha szakad, ő bizony kideríti, mi van a legendás színésznővel.

„Én jól vagyok, éppen Pesten tartózkodom. Természetesen szeretnék többet tudni Marika állapotáról. Csak magamat tudom ismételni, és őszintén remélem, hogy nincs nagy baj.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?