LELKIZŐ

Szomorú születésnap, Törőcsik Mari nem találkozhat a barátaival

A Kossuth Nagydíjas művésznő ma töltötte be 85. életévét.
  • Szerző: sk

November 2-án, hétfőn lett 85 éves Törőcsik Mari, Kossuth Nagydíjas színésznő, akit emberek millió csodáltak a mozikban, a színházakban, vagy a televízión keresztül. Az évek óta otthon ápolt művészre a koronavírus idején még jobban vigyáznak, ezért születésnapján sem találkozhat senkivel.

„A művésznő jól van, sokat pihen. Igyekszünk óvni őt, így most a közeli barátokkal sem találkozik.”mondta a Blikknek Törőcsik Mari ápolója.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Törőcsik Marit a lapon keresztül barátai, pályatársai köszöntötték fel. A sorból nem maradhatott ki Bodrogi Gyula sem, aki nyolc évig férje volt a színésznőnek.

Legyen erős és gyógyuljon meg, ez nagyon fontos! Nagyon szépen kérem, de nemcsak őt, hanem a Jóistent is, hogy segítsen neki ebbenkezdte Bodrogi Gyula, aki 1956-tól 64-ig volt Törőcsik Mari férje. – 1954-ben találkoztunk először, és azóta az életem része, nagyon fontos ember, sokat jelent nekem, igaz, mostanában sajnos már szinte egyáltalán nem tudunk találkozni. Vele indult a pályám, évekig úgy hívtak engem, hogy a Törőcsik Mari férje, hiszen akkor én még főiskolás voltam, ő meg már híres. Bevallom, tetszett nekem ez a megnevezés.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?