LELKIZŐ

Szívszorító, így emlékszik meg apjáról Zámbó Krisztián

Gondoskodik róla, hogy Zámbó Jimmy az esküvőjén is helyet kapjon.
  • Szerző: Ripost

Alig néhány napja kérte meg élő adásban a kedvese kezét Zámbó Krisztián, máris az esküvőt tervezi az énekes és párja, Takács Zsuzsi. A részleteken még dolgoznak, de az biztos, hogy Zámbó Jimmyről méltóképpen emlékeznek majd meg. "Nagy vidéki lakodalomra vágyom, Zsuzsikám viszont szűkebb családi-baráti körben szeretne velem egybekelni, úgyhogy ebben még nincs megegyezés, de abban igen, hogy néhai apámnak és az ő elhunyt édesanyjának is üresen hagyunk egy-egy széket a fő asztalnál" - magyarázta a Blikknek a legendás énekes elsőszülött fia

"Azért is szeretnék nyári esküvőt, hogy ne télen szülessen a gyerekünk. Hátha sikerül" - mosolygott Krisztián, aki eredetileg június elején, a közös balatoni nyaralás alatt szerette volna megkérni szerelme kezét, de az időjárás és a sors is közbeszólt, mert Zsuzsika aggódott az egyik rokona egészsége miatt.

"Biztos vagyok benne, apám is büszke rám odaát a túlvilágon. Nehezményezte, hogy nem voltak komoly kapcsolataim, és most is emlékszem, ahogy csóválta a fejét, hogy folyton csajozok, de neki egy lányt se akarok bemutatni. Sajnálom, hogy Zsuzsikát nem ismerhette személyesen, de biztos vagyok benne, hogy kedvelné."

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?