LELKIZŐ

Szívszorító, ezek voltak Gesztesi Károly utolsó szavai édesanyjához

A színész édesanyja még most sem fogta fel a történteket, hiszen fiával nagyon közel álltak egymáshoz.
  • Szerző: Ripost

A tragikusan hirtelen elhunyt Gesztesi Károly és édesanyja, imádták egymást. A színész Mamcikának hívta az asszonyt, naponta többször beszéltek telefonon és rengeteg SMS-t váltottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

A színész élete utolsó napján is meg akarta látogatni édesanyját, de már nem tudta megtenni. Délelőtt teológiából vizsgázott, utána moziba ment a fiaival, majd indult volna vidékre, játszani.

Zsuzsa néni roppant erős asszony, akiben a hit tartja a lelket. A 74 éves nő már órákkal a fia elvesztése után a Hit Gyülekezetében imádkozott fiáért. Egy istentiszteleten látták egymást utoljára, a színész halála előtt két nappal – írja a Story magazin.

Az asszony élete legszörnyűbb szombatján, január 4-én elárulta ismerőseinek, hogy fia egy hatalmas Bibiliával jelent meg nála szilveszter előtt. Németh Sándorral, a gyülekezet vezetőjével dedikáltatta és az állt benne: „Drága Mamcikának szeretettel!”

Özvegy Gesztesi Jánosné fia haláláról úgy értesült, hogy egyszer csak hívogatni kezdték és arról faggatták, hogy jól van-e. A hírt azonban csak a lánya, az unokája és az egyik lelkész merte közölni.

Az asszony azóta sem fogta fel a történteket. A gyülekezet tagjai szerint azt mondogatja: „ez valami tévedés, ez nem lehet igaz”. A színész halála előtt többször mondta az édesanyjának: „Mamcika, élj mindig úgy, minta itt lennék veled. Mert minden percben rád gondolok, lélekben veled vagyok.”

A színész családjában most a fiára is nagy teher esett. Ő vette át a családfő szerepet. A 19 éves Márkó mintha édesapja szakasztott mása lenne, főleg, amióta a néhai művész ruháit és óráját hordja. A 19 éves fiú ma is a Budakalászi családi házban él az édesanyjával, és két testvérével, Dáviddal és Áronnal.

„Tetőtől talpig olyan volt, mint Karcsi. Az ő kabátját és óráját vette fel, sőt még azt a parfümöt is éreztem rajta, amit egykor Tobi is mindig használt. Nagyon megindító pillanat volt. Elképesztően szerették egymást, rendkívüli kapcsolat volt köztük, még akkor is, ha Karcsi olykor piszkálta Márkót az edzéssel és egyéb dolgokkal” – mondta a Borsnak Galambos Lajos, aki a napokban találkozott a fiúval, próbálja egyengetni az útját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?