LELKIZŐ

Mentor vigyáz Gesztesi Károly édesanyjára

Nincs annál érthetetlenebb dolog egy édesanya számára, ha ott kell állnia gyermeke sírjánál, hiszen az életnek nem ez a rendje.
  • Szerző: Buster

Zsuzsa néni érthető módon teljesen összetört fia elvesztése után. A megtudta: Gesztesi Károly édesanyja nem maradt egyedül a fájdalmában. Családja és a Hit Gyülekezete is segíti őt, hogy legyen elég ereje ahhoz, hogy feldolgozza Károly tragikus halálát. A felekezet egy mentort is mellé rendelt, hogy segítsen neki feldolgozni a gyászt.

Fotó: Instagram

„Rettentő nehéz ez az időszak Zsuzsa néni és a család többi tagja számára„

– kezdte a -nak a Hit Gyülekezetének vezető lelkésze.

Fotó: MTI

”A gyász feldolgozása akkor is lassú és fájdalmas folyamat, ha az embernek erős a hite... Természetesen a gyülekezet támogatja a gyászolókat, mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb eljussanak az elengedés, elfogadás állapotába. Ebben Zsuzsa néninek a legtöbbet az a mentor segít, akit személyesen kértem meg, hogy minden egyes nap beszéljen vele és segítse. Természetesen nem telik el úgy nap, hogy magam is ne hívjam fel néhány percre és ne kérdezzem meg, mit tehetek érte, hogy könnyebb legyen a lelkének”

- nyilatkozta lapunknak Németh Sándor, aki a napilap szombati számában arról is mesélt, hogyan búcsúzott a színésztől a gyülekezet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?