LELKIZŐ

Szívbemarkoló: családja egy üvegfal mögül még el tudott búcsúzni Balázs Fecótól

Koronavírus miatt került kórházba Balázs Fecó, így családja egy üvegfal mögül tudott elbúcsúzni tőle.
  • Szerző: Ripost

Az egész országot megrendítette a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, Balázs Fecó péntek reggeli halálhíre. A zenész november 14-én feküdt be koronavírus-fertőzéssel a kórházba, s másnap már lélegeztetőgépre tették. Fecó 12 napig küzdött az életéért, de a szervezete nem bírta tovább a harcot.

Felesége, Imola – akivel 24 éve élnek harmonikus házasságban – már napok óta imát kért az emberektől, s az utolsó pillanatig hitt és bízott benne, hogy az a tengernyi szeretet, ami imádott férje felé árad, még segíthet, amikor az orvostudomány már nem tud…

A Bors úgy tudja, a családnak még volt lehetősége elbúcsúzni.

„Szerdán Imolát behívták az orvosok. Azóta nem tudtam semmit, de nem akartam őt hívni, vagy helyette bármit is mondani, de nem tűnt jó jelnek... Én nagyon bizakodtam, egészen péntek reggelig” – mondta a Borsnak elcsukló hangon DJ Dominique, Balázs Fecó egyik jó barátja, aki a család kérésére szócső volt az elmúlt, küzdelmes napokban.

A lemezlovas elmondásából kiderül, hogy Fecó neje valószínűleg még el tudott köszönni az énekestől, hiszen ha a látogatási tilalom ellenére, a napokban bent járt a kórházban, azt csak olyan indokolt esetben tehette, mint a végső búcsú…

A Blikk úgy tudja, Imola és fiuk, Fecó egy órát lehettek nála a kórházban, az életmentő gépek pittyegése, surrogása mellett csak egy üvegfalon keresztül búcsúzhattak el a zenésztől.

És ezeket olvastad már?