LELKIZŐ

Tíz napja kómában van Balázs Fecó, lélegeztetőgépen küzd a vírussal

Több mint tíz napja mélyaltatásban tartják Balázs Fecót, aki a koronavírussal küzd.
  • Szerző: Ripost

Úgy tudni, még mindig mélyaltatásban, lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a fertőzéssel a 69 éves Balázs Fecó, de új információ nem érkezik róla.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A Bors kereste DJ Dominique-ot, azaz Várkonyi Attilát, hogy érdeklődjön a zenészlegenda hogyléte felől.

„Az utolsó információm az, hogy stabil, de változatlan az állapota. De ma még nem értem el a feleségét, nem tudok semmit. Csak remélni tudom, hogy ez nem jelent semmi rosszat, csak azt, hogy nincs számottevő javulás, ami nyilván egy idő után szintén aggasztó tud lenni” – mondta kissé gondterhelt hangon.

Úgy tudni, Balázs Fecó november 14-én saját maga ment be a kórházba, s előtte még felhívta a lemezlovast, hogy tudassa vele, elkapta a koronavírus. Másnap, a következő hívást azonban a DJ már Imolától kapta, aki rossz híreket közölt. Fecó azóta nincs magánál, mélyaltatásban tartják, s lélegeztetőgépre kapcsolva harcol a betegséggel.

A 69 éves zenész vérplazma-terápiát kap a kórházban, amivel igyekeznek levinni a vírus szintjét a szervezetében. A plazmát pedig olyanok adományozzák, akik már kigyógyultak a vírusból, és a vérük gazdag az ellenanyagban.

És ezeket olvastad már?