LELKIZŐ

Õszintén vallott drámájáról a luxusfeleség: három babát is elvesztett

Köllő Babett a nagy tragédiák ellenére szívesen vállalna még egy gyermeket.
  • Szerző: Ripost

Nem kétszer, hanem há­romszor kellett szembenéznie a nők legnagyobb rémálmával Köllő Babettnek. A színésznő az utóbbi években sikert sikerre halmozott: nagyszabású show-műsorokban bi­zonyította sokoldalúságát, miközben az ország számos színpadán szórakoztatja a közönségét estéről estére.

Babett korábban is be­szélt arról, hogy 2014-ben ikergyermekkel lett várandós, azonban a 12. heti genetikai vizsgálat során kiderült: a kicsiknek nincs megfelelő vérellátása, ami nemcsak a magzatokra, de rá is életveszélyes volt. Az orvosok szerint alig több mint 15 százalék esélye lett volna Babettnek és a kicsiknek a túlélésre. Az orvos a terhesség megszakítását javasolta, de addigra már spontán megtörtént a vetélés. Mint most kiderült, Babett számára addigra már nem volt ismeretlen az asszonyok legnagyobb rémálma, ugyanis ikermagzatai előtt már elveszített egy gyermeket.

"Milla lányom is ikerterhességnek indult, neki is lett volna egy testvére. Nálunk ez nem ritka, nekem is egy iker­fiútestvérem van. A második ultrahang környékén derült ki számunkra, hogy sokkal kisebb a másik magzat, és felkészített az orvos, hogy ez a gyermek nem fog kifejlődni, életképtelen lesz. Szerencsére akkor nem vetéltem el, nem sokkal a diagnózis előtt felszívódott a magzat, de a csodás lányom minden nehézségért kárpótolt. Évekig tartott, hogy ezekről a tragédiákról beszélni tudjak. Szerencsére a férjem, András végig mellettem volt, segített abba, hogy ne rokkanjak bele a gondolataimba" – mesélte lehengerlő őszinteséggel Babett a Borsnak.

A színésznőről az utóbbi években többször felröppent, hogy a súlyos veszteségek ellenére nem mondott le egy második gyermekről.

"Pont a minap beszélgettünk Millával, és ő kerek perec kijelentette, hogy szeretne még egy kistestvért. András szintén nyitott lenne rá. Még egy-két évem van erre, hogy kitaláljam, addig viszont gőzerővel dübörög a színház. Most volt egy Luxemburg grófja-premierem, és ma már kezdem is próbálni a Sztrájkol a gólya című darabot Gregor Bernadett rendezésében, amit augusztus 31-től kezdve országszerte utaztatunk, és egy igazi pénz- és pasiéhes szeretőt alakítok benne. Három hét alatt 60 oldalnyi szöveget kell megtanulnom, ami embertelen kihívás, de egy ilyen pörgős francia vígjátékért ezt is vállalom" – lelkendezett Babett.

És ezeket olvastad már?