LELKIZŐ

Õszinte vallomás: Szinetár Dóra ezért vált el Bereczki Zoltántól

A csinos színésznő már háromszor állt oltár elé, azonban csak egyszer fogadott örök hûséget egyházi esküvőn.
  • Szerző: ripost

Hiába tett meg mindent, hogy megmentse Bereczki Zoltánnal való házasságát Szinetár Dóra, a színésznőnek szembesülnie kellett azzal, hogy ez a hajó már elment. Dóra elárulta, három lépés kellett ahhoz, hogy véglegesen lezárja a kapcsolatát, és ne küzdjön tovább.

"Hallottam a vészcsengőt a fejemben, aztán mégis azt mondtam, van türelmem kivárni, hogy jó legyen nekünk együtt. De ugye te is hiszel benne, hogy ez megtörténhet? Erre azt a választ kaptam, hogy én már nem tudom miben higgyek. Végül, amikor már egyértelmű volt, hogy nem lehet tenni semmit, azért megkérdeztem, hogy legalább a lelke mélyén ő is vágyik-e rá, hogy rendbe jöjjenek a dolgok. Erre csak nézett maga elé, és nem mondott semmit... Na akkor megszólalt a harmadik csengő, és éreztem, ez ennyi volt" - fogalmazott a BEST magazinnak Dóra, majd kitért arra is, hogy a három házasságából, miért csak egyszer volt egyházi szertatás az esküvőjén.

"Az első férjem nem nagyon akarta, én meg sok szempontból azért még gyerek voltam."

A másodiknál azért házasodtunk össze, mert abban bíztunk, hogy egy anyakönyvvezető előtt tett eskü majd megerősíti a nagy hullámokat megélt kapcsolatunkat. Nem így lett.

"Zalánnal viszont mindketten ott tartottunk az életünkben, hogy szerettük volna a Jóisten előtt is egymás szemébe mondani, hogy ez most már örökkön örökké így lesz, mert mindketten úgy érezzük, és mert együtt hoztunk egy döntést, amihez ragaszkodunk" - árulta el a színésznő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?