LELKIZŐ

Somló Tamás özvegye megtörte a csendet, ez történik a magánéletében

Keszthelyi Gyöngyvérnek közel három éve kell a kedvese nélkül élnie, most kiderült, hogyan változtatta meg a mindennapjait az énekes elvesztése.
  • Szerző: ripost

Teljesen más emberré tette kedvese halála Keszthelyi Gyöngyvért. Az asszony közel három évvel ezelőtt vesztette el gyermeke édesapját, Somló Tamást, aki a mai napig nagyon hiányzik neki.

Gyöngyvér a FEM3 Caféban bevallotta, sokat változott, amióta magára maradt.

"Amikor Tamás elment, nagyon sokat voltam egyedül, magányos időszakot éltem át. Ez kettős érzés volt, hiszen alapvetően életvidám ember vagyok. Az az életszakaszom lezárult, elmúlt, túl kellett élnem és rájönnöm, hol vagyok és hol a helyem" - fogalmazott Gyöngyvér, aki a nulláról építette újra önmagát, és ebben lánya, Lili sokat segített neki.

"Liliben látom Tamást. Nagyon különleges gyerek. Az értelme, az érdeklődése abszolút hasonlít Tamáséra, nem egy hétköznapi lány."

Gyöngyvér egyelőre nem találta meg a szerelmet, de nem is erőlteti a párkeresést. Egyet biztosan tud: nem akar Tamáshoz hasonló férfit keresni, hiszen úgy érzi, olyan embert nem is tudna találni, aki őt pótolhatja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?