LELKIZŐ

„Soha többé nem lesz párom” – zokogva emlékezett feleségére a magyar sztárszínész

Körtvélyessy Zsolt elolvasta elhunyt nejének naplóját, tervei vannak vele.
  • Szerző: SK

Zokogva olvasta felesége naplóit Körtvélyessy Zsolt. A színész decemberben veszítette el párját, Egerszegi Judit koronavírusban hunyt el. A művész most talált rá felesége naplóira, melyeket eddig sosem olvasott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Juditkám tényleg mindent papírra vetet...mindent lejegyzett az életünkről, a kapcsolatunk rezdüléseiről, a szakmájával kapcsolatos dolgokról, hogy például miként élte meg, amikor feladta értem a színészetet. Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését, de idővel biztosan készen állok majd rá, hogy minden egyes lapját végigolvassam.” - mondta a Blikknek Körtvélyessy, aki 45 évet élt együtt feleségével.

Körtvélyessy Zsolt 45 évig élt boldog házasságban felesége mellett

Fájdalmat okoz az olvasása, előcsalja a könnyeimet, hiszen feltépődnek azok a sebek, amelyek még be sem gyógyulhattak igazán... Szeretném kiadatni őket, mint az emlékiratait.” – mondta Körtvélyessy, aki biztos benne, hogy a jövőben már nem talál új párt magának.

„Bár azt mondják, soha ne mondd, hogy soha, én nem gondolom, hogy soha többé nem lesz párom. Juditkám gyönyörű nő volt, és pótolhatatlan.”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?