LELKIZŐ

Körtvélyessy Zsolt drámája: gyászol és betörtek hozzá, de egy kamerafelvétel segíthet – Videó!

Kihasználva a helyzetet, hogy elutazott lányához az ünnepekre, szenteste kirabolták a színész otthonát.
  • Szerző: ripost

Élete talán legszomorúbb karácsonyán van túl Körtvélyessy Zsolt. A Jászai Mari-díjas színész december elején veszítette el imádott feleségét, Egerszegi Judit színművésznőt, ráadásul az otthonába is betörtek, ahonnan értékes, fontos emlékekkel bíró holmikat vittek el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színész a gyász időszakát és a karácsonyt a lányánál, Kingánál, annak férjénél, L.L. Juniornál töltötte, akiknek szeptemberben született meg az első közös gyermekük, Lilike.

Fotó: TV2

Körtvélyessy karácsony előtt, a Mokkában is nyilatkozta, hogy nem lesz otthon az ünnepek alatt: úgy véli, ezen információ miatt törhettek be hozzá.

„Sajnos nem sejtem, ki tehette. Találtam egy kamerafelvételt, azt majd odaadom a rendőröknek, hogy elemezzék ki. Az autóm otthon volt, de valószínűleg az illető alaposan körbejárhatta a házat és kifigyelhette, hogy nem vagyok otthon” – mondta el a TV2 műsorában a színész.

A karácsony a fájdalmas családi veszteség ellenére szépen telt számára.

„Van egy csodálatos unokám, Kingával, a lányommal imádjuk egymást, a vejem, Laci pedig kedves és udvarias hozzám. Úgyhogy tulajdonképpen jól telt az ünnep.”

A teljes videót itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?