LELKIZŐ

Siklósi Örs emléke tovább él: díjat neveztek el az AWS frontemberéről

A Fülesbagoly Tehetségkutatókon idén az AWS elhunyt énekesére emlékezve átadják a Siklósi Örs Díjat.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy nagyszabású zeneipari összefogásnak köszönhetően idén is megrendezik három városban a Fülesbagoly Tehetségkutatókat, a tavalyi évhez hasonlóan Debrecen, Budapest és Martonvásár ad helyet a könnyűzenei versenyeknek. A tehetségkutató során idén először átadják a Siklósi Örs Díjat, amit az AWS elhunyt frontemberéről neveztek el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Fülesbaholy Tehetségkutatókon idén átadják a Siklósi Örs Díjat

A Fülesbagoly Tehetségkutatókon idén átadják a Siklósi Örs Díjat

A tehetségkutatókon megemlékeznek az AWS idén februárban elhunyt énekeséről, és a hozzátartozók, zenekartagok hozzájárulásával mindhárom döntőben a legjobb frontembernek átadják a Siklósi Örs Díjat.

A szervezők a pandémiás helyzetre reagálva olyan nyereményeket is átadnak, melyek a koncertmentes időszakban is hasznosak lehetnek az együtteseknek, legyen az social media workshop, videó forgatása, online koncert az Open Music Channel stábjával, egy 3 számos kislemez elkészítése, YouTube optimalizálás a WMMD-től, illetve egy komplett házi stúdió.

A tehetségkutatókon megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes Audio-Technica nyereményekkel gazdagodnak. A három győztes részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 3 millió forint.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?