LELKIZŐ

Világszerte gyászolják a rajongók az elhunyt Siklósi Örsöt – Képek

Az AWS 2018-ban az Eurovíziós Dalfesztiválon a nemzetközi porondon is nagy sikert ért el. Külföldi rajongók is búcsúznak Siklósi Örstől.
  • Szerző: ripost

Nem csak Magyarországon, de a világ összes pontján gyászolják Siklósi Örsöt. Az AWS frontemberének halálhíre a külföldi rajongókat is megdöbbentette.

Belőlük pedig nem volt kevés: miután a zenekar 2018-ban képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Lisszabonban, rengetegen megszerették Siklósi Örs és az AWS zenéjét.

„Teljesen lesokkolódtam... Sosem felejtem az AWS fellépését az Eurovízión, és reméltem, hogy egyszer láthatom őket egy koncerten... Olyan fiatalnak tűnt... Őszinte részvétem” – írta valaki, amire válasz érkezett.

„Pontosan ugyanezt érzem. És igen, nagyon fiatal volt, még csak huszonkilenc éves” – fogalmazott egy másik rajongó.

„Lenyűgöző énekes, előadó és ember volt. Rengeteget adott az eurovíziós családnak. Borzasztóan fog hiányozni.”

„Összeomlottam! Sajnálatra méltó, hogy egy ilyen fiatal, tehetséges és pozitív ember idő előtt itt hagyott minket... Biztos vagyok benne, hogy örökre emlékezni fogunk rá. Őszinte részvétem a családjának és az AWS-nek. Igazságtalan, nem akarom elhinni... Nyugodjon békében!” – fogalmazott egy összetört rajongó.

„Amióta láttam a Dalfesztiválon az AWS-t, arról álmodoztam, hogy egy nap találkozhatok ezzel a rendkívüli együttessel. Siklósi Örs, hiányozni fogsz!”

Franciaországban is gyászolják

„Szomorú és lesokkolt vagyok a hír hallatán. Franciaországból származom, minden dalotokat hallgatom, és sosem feledem az AWS szereplését az Eurovíziós Dalfesztiválon. Teljes mértékben veletek vagyok, részvétem!”

„Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez igaz. A zenéje inspiráló és sorsfordító volt.”

„Nyugodj békében Örs, köszönünk neked mindent! A gondolataim a családdal, a barátokkal és az együttessel vannak. Nyugodj békében, haver!”

Siklósi Örs 29 éves korában, pénteken hunyt el, miután tavaly júniusban leukémiával diagnosztizálták, a szervezete pedig feladta a betegséggel vívott harcot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?