LELKIZŐ

Rubint Réka újabb részleteket árult el Schobert Norbi állapotáról – Videó

Az üzletember múlt csütörtökön lett rosszul az otthona előtt, stroke-ot kapott. A gyors orvosi intézkedéseknek köszönhetően sikerült stabilizálni az állapotát.
  • Szerző: ripost

Rubint Réka hat nappal a férje, Schobert Norbi rosszulléte után nyilatkozott szerda reggel a Mokkában. A TV2 műsorában Réka elmondta, Norbi már menne haza, de egyelőre még kórházban van.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Folyamatosan haza akar jönni, igazi férfibeteg. Jól érzi magát, és azt gondolja, ezzel minden rendben is van. Profi és szakszerű orvosi felügyelet alatt ezt azért óvatosan kezelik, mert stroke-ot kapott, amit, hála az égnek időben kezeltek” – mondta el a műsorban Réka.

Rubint Réka Schobert Norbi

Rubint Réka őszintén beszélt Schobert Norbi állapotáról
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Réka nagyon hálás a mentősöknek és az orvosoknak, amiért a gyors ellátásnak köszönhetően a férje maradandó károsodás nélkül megúszta a szörnyű esetet.

„A baj nem jelentkezik be. A stroke bármilyen életkorban, bárkivel megtörténhet. Nincs életkorhoz kötve, persze vannak rizikófaktorok. (...) Norbi nagyon odafigyel a táplálkozásra, az élete a sport, de a stresszel ő sem tud mit kezdeni. Nagyon megijedtem, teljesen váratlanul ért minket minden. Csütörtök reggel semmi előzménye nem volt a dolognak, elment futni a kutyával, de a telefonját otthon hagyta, ami miatt volt bennem egy rossz érzés. Féltem, nehogy megtámadják őt vagy a kutyát a vaddisznók, mert erdő mellett lakunk. Húsz éve élünk együtt, ennyi idő után megérzed, ha valakivel baj történik...” – fogalmazott még mindig megtörten Réka.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?