LELKIZŐ

Egyre rosszabb állapotban van Sas József özvegye

Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít, de Sas József özvegye napról-napra azt érzi, hogy csak mélyül a fájdalma. Őszintén vallott érzéseiről...
  • Szerző: Buster

Négy hónap telt el azóta, hogy Sas József a koronavírus áldozata lett, özvegye pedig még ma sem találja a helyét a világban, sőt egyre inkább azt érzi, hogy képtelen túltenni magát a gyászon.

Sas József

Sas József özvegye teljesen összetört (Fotó: TV2)

Zsuzsa asszony most a Star magazinnak beszélt fájdalmáról, amit minden egyes nap érez, amióta a férje elment. „Jóska dolgai ott ás úgy vannak, mint amikor még itt volt velem. Nem visz rá a lélek, hogy hozzájuk nyúljak, és nem is tudom, valaha lesz -e hozzá erőm”- kezdte összetörten a legendás humorista özvegye.

„Negyvennégy évig éltünk együtt a legnagyobb boldogságban és szeretetben, ez nagyon sok idő. Az elvesztése hatalmas fájdalmat és hiányérzetet okozott, amit még nem tudtam feldolgozni”- tette hozzá Zsuzsa, aki jövőre szeretne méltó síremléket állítani Sas Józsefnek.

Sas József temetése

Az özvegy rendkívül nehezen szakadt el férje koporsójától a temetésen (Fotó: Bors)

„A múlt héten, amennyire tudtam, összeszedtem magam és a lányommal a temetés óta először meglátogattuk a nyughelyét. Napokig készítettem magam a találkozásra. Szeretnék majd többször is kimenni, beültetni virággal, jövőre pedig egy szép sírkövet is csináltatok neki”- nyilatkozta a magazinnak Zsuzsa asszony.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?