LELKIZŐ

Romlott a helyzet, ezt tette Koós János özvegye

Az asszony egyre kevésbé akar találkozni másokkal, az életét teljesen kitölti a gyász.
  • Szerző: Ripost

Továbbra sem enyhül Koós János özvegyének gyásza. Lassan három hónapja annak, hogy a legendás énekes 81 éves korában elhunyt, de még mindig fájó a hiánya.

A táncdalénekes közel ötven évet élt együtt imádott feleségével, a 70 éves Dékány Saroltával, akinek a napjai egyik pillanatról a másikra üressé, szomorúvá váltak. Nehezen viseli a gyászt, barátai szerint magányra vágyik, így elzárkózik a világ elől, ezért nagyon aggódnak érte.

A Blikk érdeklődött a hogylétéről, de ezúttal nem kívánt nyilatkozni. Legutóbb annyit mondott, nem enyhül a gyásza.

"Nem tudok semmit sem mondani, még nagyon fáj János elvesztése. Ha eltelik még egy kis idő, akkor könnyebb lesz, legalább is ezt mondják, én pedig ezt várom. Szerencsére nem vagyok teljesen egyedül. Mások próbálják tartani bennem a lelket, de szinte lehetetlen. Itthon vagyok, ahol minden sarok, minden bútor a közös évekre emlékeztet, de nem tudok máshol lenni, ez az én otthonom" - mondta akkor az özvegy. Úgy tűnik, azóta valami megváltozott, ugyanis a barátai szerint az utóbbi időben teljesen elzárózott a külvilágtól.

Aradszky László özvegye, Éva két éve veszítette el a férjét, így pontosan tudja, min megy keresztül Dékány. Õ fel is hívta az asszonyt, de Éva bevallása szerint nincs jól, elzárkózik a világ elől, egyedül van, pedig az ilyenkor nem tesz jót.

A 74 éves Poór Pétert évtizedes barátság kötötte Koóshoz, de Saroltát is régóta ismeri. "Nagyon rossz neki, pláne ebben a korban, amikor ennyi közösön töltött év után marad egyedül valaki. Nehezen tudja elképzelni, hogyan tovább. Bízunk benne, hogy enyhül majd a fájdalma" - mondta.

Dékány Sarolta gyászát az sem könnyíti, hogy még vár rájuk a családdal egy hagyatéki tárgyalás, ahol szeretett férje örökségéről rendelkeznek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?