LELKIZŐ

Pintér Tibor exe érezte, hogy van egy másik nő is a kapcsolatukban

A fiatal lány alig hitt a szemének, amikor lapunkból értesült, hogy Tenya már új szerelmével mutatkozott egy előadáson.
  • Szerző: Buster

Rubos Friderika nem titkolja, hogy jó ideje sejtette, Pintér Tibor és Ilyés Jenifer között több van, mint barátság vagy munkakapcsolat. Ma már sajnálja, hogy nem hallgatott jobban a női megérzésére, ami jó előre megsúgta neki, hogy egy harmadik fél lépett a kapcsolatukba.

"Szilveszter másnapján tudtam meg, hogy Tenyának van valakije, és nem tagadom, eléggé mélyen érintett. Perceken át nem is tudtam megszólalni, csak bámultam a telefonomat, és azon gondolkodtam, hogy amit látok, az a valóság-e, vagy csak valami gonosz vicc… Aztán rájöttem, hogy Tenyának könnyen megy a továbblépés."

Azt gondolom, ő már jó ideje tervezte a szakítást.

- kezdte a %%-nak Friderika, aki már akkor tudta, ki Tenya új barátnője, amikor lapunk még nem nevezte meg Ilyés Jenifert. Frida számára ez volt a második pofon a szakítás óta, hiszen már az is szíven ütötte, hogy a színész elhagyta a lovászlakást és egyedül költözött egy olyan lakásba, amelyről korábban még ketten álmodoztak. A fiatal lányban ugyanakkor az is csak a napokban tudatosult, hogy a Nemzeti Lovas Színház igazgatója minden kommunikációs fórumon letiltotta őt.

Hogy a fiatal lány mit mondott még a szakításról és mik a tervei, az kiderül a %% napilap pénteki számából.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?