LELKIZŐ

Nehéz döntést hozott meg Pásztor Erzsi: nem lesz ott Csűrös Karola temetésén

Kiderült, mikor fogják végső nyugalomra helyezni a legendás színésznőt, akit 85 éves korában, álmában érte utol a halála.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, november 24-én nem sokkal a 85. születésnapja után, álmában elhunyt Csűrös Karola.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ismert színésznőhöz rendszeresen járó ápolónő találta meg az ágyában holtan fekvő művésznőt.

85 évet élt mindenki Etusa

85 évet élt mindenki Etusa (Fotó: MTI)

A Blikk információi szerint december 7-én fogják utolsó útjára kísérni Csűrös Karolát. Ám a búcsúztatója nem úgy fog megtörténni, ahogy mindenki várta, ugyanis hiányozni fog róla egy fontos személy.

A legendás színésznő legjobb barátnője, Pásztor Erzsi, ugyanis szomorú döntést hozott meg. Nem csak, hogy nem vállalta el a búcsúbeszédet, de magán a temetésen sem fog részt venni.

„Bár felkértek a beszédre, nem vállalom. Egy mondatot sem tudnék sírás nélkül elmondani, annyira magam alatt vagyok” – magyarázta a lapnak könnyeivel küzdve Pásztor Erzsi.

Fotó: Ripos t/ Markovics Gábor

„Úgy döntöttem, hogy a temetésre sem megyek el. Elegem van abból, hogy egymás után halnak meg a barátaim, a szeretteim, már mindenkit én búcsúztatok. Egyszerűen nem megy... Én még élni akarok, és nem könnyű lelkileg megbirkózni azzal, ha ennyi temetésre kell járnia az embernek, és állandóan szembesül a halállal. 85 éves vagyok, és bár tudom, hogy nekem is kevesebb van előre, mint ami mögöttem van, én még élni, látni, örülni akarok, nem egy sír fölött sírni. Azt tudom, hogy a férje, Horváth Ádám mellé temetik Karolát, én pedig majd később kimegyek a sírhoz és elbúcsúzom tőle. Nem akarok ott lenni, amikor leengedik a koporsót, ráadásul a vírus miatt tömegbe sem merek menni, így lesz a legjobb” – tette hozzá Pásztor Erzsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?