LELKIZŐ

Pánik a Gáspár családban!

Miközben Győzike karrierje új lendületet kapott az RTL új valóságshow-jában, édesapjáért kell aggódnia...
  • Szerző: Buster

Az idősebb Gáspár Győzőt kemény fából faragták. Állhatatos munkával emelte ki családját a mélyszegényéből. Most pedig váratlanul ágynak dőlt, pedig korábban hírből sem ismerte a gyengélkedést.

"Nagy az ijedelem nem tagadom! Sosem voltam beteg, amíg élt a feleségem, mert amíg én építettem a birodalmunkat, ő mindenre és mindenkire figyelt, így rám is.

Negyvenhat évet, hat hónapot, és tizenhat napot töltöttünk együtt. Bármilyen emlékem is van, annak ő a részese…

Bevallom a halála óta, csak a munkának élek és nem figyeltem magamra, mert nem találtam fontosnak önmagamat. Ennek lett az eredménye, hogy tüdőgyulladást kaptam, majd jött a gerincsérv, amivel kórházba is kerültem”- meséli az idősebb Gáspár, aki most orvosaira bízza magát.

"Már nincs a nejem, aki rám szól, így most magamnak kellett belátnom, hogy nem hajthatok a végtelenségig büntetlenül. Hamarosan beiktatok egy ötnapos pihenést, amikor kezelik majd a sérvemet, a tüdőgyulladást pedig szintén kezeltetem, így nem lesz baj. Persze, a fiaim megijedtek, hiszen sosem láttak így, de azért nem a világvége jött el”- mondja a %RIPOST%-nak Gáspár Győzike édesapja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?