LELKIZŐ

Össztűz zúdult a gyászoló Gabriela Spanicra, lelketlennek tartják

Lelketlennek nevezték a netezők Gabriela Spanicot, aki annak ellenére tökéletes produkciót nyújtott a Dancing with the Stars-ban, hogy akkor már tudta, édesanyja nagyon rossz állapotban van. A gyászoló színésznőt azért is megszólták, mert nem vett részt a temetésen, holott erre esélye sem volt!
  • Szerző: Doris

Ahány kultúra, annyi temetési szokás. Míg Magyarországon három hétig is eltarthat, amíg valakit eltemetnek, Mexikóban az a szokás, hogy a halál beállta után 24 órával minden esetben végső búcsút vesznek az elhunyttól.Ezt viszont nem tudják azok a kommentelők, akik nagyon kegyetlenül beszóltak Gabriela Spanicnak, aki élete legnehezebb időszakán megy keresztül.

Fotó: Bol.com

„Ez hihetetlen, komolyan. Nincs az az indok, ami elszakítana a végstádiumú szerettemtől! Ilyen lelketlen ez a nő. Nem is lehet erre mit mondani, annyira abszurd.”

El nem utaztam volna, szombaton pedig az ő helyében fel sem léptem volna, most már, szerintem, késő bármit is nyilatkoznia.”

Már el sem szabad lett volna utazni, ha ilyen nagy beteg volt az imádott édesanyja. Ott lett volna a helye mellette. Ez csak mosdatás. A többi az ő dolga. Számoljon el a lelkiismeretével.”

Ilyen és ehhez hasonló, együttérzést egyáltalán nem tanúsító kommenteket kapott Gaby, az igazság azonban az, hogy a mexikói szokások miatt akkor sem ért volna oda a temetésre, ha a tragikus hír után azonnal repülőre ül. Mexikóban egyébként is teljesen máshogy állnak a halálhoz, mint itthon. Az ottaniak szerint a halál az élet legfontosabb pillanata, a halottak napja, a Día de los muertos pedig egy színes népünnepély a sírok között.

Gaby azért is kapott hideget-meleget, mert annak ellenére költözött Budapestre a Dancing with the Stars kedvéért, hogy tudta: édesanyja agresszív rákkal küzd. Az igazság azonban az, hogy Norma asszony leletei látványos javulást mutattak, így a színésznő joggal bízhatott abban, hogy édesanyja esetleg legyőzi a szörnyű betegséget.

Ez abból a spanyol nyelvű közleményből is kiderül, amit Gaby menedzsmentje hétfő este adott ki és az is benne áll, hogy a színésznő Budapesten marad és folytatja a Dancing with the Stars-t. Ezzel pedig emberfeletti erőről és profizmusról tesz tanúbizonyságot, hiszen kevesen tudnák úgy mosolyogva ropni a parketten, hogy közben felemészti őket a gyász.

Videóhívással búcsúzott az édesanyjától

Gabriela a Dancing with the Stars szombati adása előtt búcsúzott el Normától. Videóhívással még látták egymást utoljára, Norma az unokájával, Gabriel de Jesússzal is beszélt, majd a műsor után egy órával jött a tragikus hír, hogy a 67 éves asszony örökre lehunyta a szemét.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?