LELKIZŐ

Így döntött a gyászoló Gabriela Spanic: kiderült, marad-e Magyarországon

Spanyol nyelven adták ki a hivatalos közleményt.
  • Szerző: Doris

Sokáig kérdéses volt, hogy Gabriela Spanic marad-e Magyarországon azután, hogy szombaton elvesztette imádott édesanyját, Norma Utrerát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

Hétfő este Spanic menedzsmentje egy spanyol nyelvű hivatalos közleményben tudatta: a Paula és Paulina sztárja Budapesten marad és folytatja a versenyt a TV2-n futó Dancing with the Stars-ban.

A közleményből az is kiderül, Gaby egy videóhívással tudott elbúcsúzni imádott anyukájától, aki 67 éves volt.

„Kedves újságírók! Hivatalosan közöljük, hogy szeretett színésznőnk, Gabriela Spanic édesanyja, Norma Utrera de Spanic vasárnap elhunyt. Éveken át küzdött a rákkal. Gabriela mindig az édesanyja mellett állt a gyógyulási folyamatban. Norma állapotában nemrég figyelemreméltó javulás mutatkozott, ám sajnos szombaton elhunyt Mexikóvárosban. Gabriela a Dancing with the Stars előtt még egy videótelefon hívás erejéig el tudott búcsúzni anyukájától, a tragikus hírt pedig egy órával az élő show után tudta meg. Gabriela, aki nem lehetett ott a temetésen, továbbra is marad Budapesten és tovább versenyez a Dancing with the Starsban. Szívvel és lélekkel a családja mellett áll, de a színpadon továbbra is mindent megtesz majd a továbbjutásért. Kérjük a sajtó szíves megértését, Gabriela ugyanis nincs olyan állapotban, hogy nyilatkozzon” – áll a spanyol nyelvű közleményben.

Gabriela a következőket írta a hivatalos közlemény alá:

„Drága angyalaim. Köszönöm a rengeteg üzenetet és a sok szeretetet, ami felém árad. A családommal minden tőlünk telhetőt megtettünk édesanyánkért, én pont a műsor előtt búcsúzhattam el tőle. Most már Isten országában van” – írta a gyászoló színésznő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?