LELKIZŐ

Mérhetetlen Gabriela Spanic fájdalma, kiderültek a tragikus este megrázó részletei

Belegondolni is szörnyű, milyen nehéz időszakon megy keresztül Gabriela Spanic, aki a Dancing with the Stars kedvéért Budapestre költözött. A szombati élőshow előtt beszélt utoljára az édesanyjával, majd hajnalban kapta a hívást: elvesztette a nőt, akinek mindent köszönhetett az életében.
  • Szerző: Doris

A elsőként számolt be arról, hogy a jelenleg Budapesten élő Gabriela Spanic elvesztette imádott édesanyját, Norma Utrerát. A színésznő vasárnap este, egy szívszorító Instagram-posztban tudatta a lesújtó hírt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: getty images

Norma régóta küzdött a rák egy agresszív fajtájával, mielőtt szervezete feladta a küzdelmet. Gaby búcsúsorai is erre utaltak, ugyanis egy igazi harcosként írt az édesanyjáról.

„Köszönöm anya, hogy harcos vagy, hogy nekünk szenteled az életed, hogy megtanítottál minket arra, hogy legyünk olyan erősek, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen vagy, csak remélni tudom, hogy Isten is megadja nekünk a békét, amire szükségünk van ahhoz, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged” – írta a közösségi oldalon.

Fotó: Instagram

A színésznő a Dancing with the Stars szombati élőshow-ja előtt még utoljára tudott beszélni az anyukájával, sőt, 12 éves fia, Gabriel de Jesús is váltott a nagymamájával néhány szót. Már ekkor már tudták, hogy nagy a baj, de Gaby produkcióján semmi sem látszott, igazi profiként, mosolyogva táncolta végig a quick stepet. A kívülállók mit sem sejthettek abból, milyen viharok dúlnak közben a lelkében. Az viszont árulkodó volt, hogy produkciója után Gaby kerülte a kamerákat, inkább félrevonult a reklámszünetekben. Úgy tudni, a színésznő a show után, éjjel egy óra környékén kapta meg a rossz hírt, hogy az édesanyja örökre elaludt.

Lapunk megtudta, az utolsó pillanataiban Gaby ikertestvére, Daniela volt az asszonnyal a kórházban. A testvérek folyamatos kapcsolatban vannak, órákon át vigasztalták egymást.

Fotó: Instagram

A színésznő menedzsmentje közleményt adott ki a tragédia kapcsán, amelyben kifejtették: Norma már akkor kemoterápiás kezelést kapott, amikor Gaby Magyarországra utazott. Akkor úgy tűnt, hatásos a kezelés, az asszony leletei javultak. Néhány nappal ezelőtt azonban hirtelen rosszabbodott az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia. Azt még nem tudni, hogy Gaby tudja-e folytatja a Dancing with the Starst, hiszen lelkileg teljesen összetört.

„Gaby gyászol, s arra kér mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Az anyukájáról, s a történtekről nem szeretne nyilatkozni. Mexikóban az a szokás, hogy a halottakat nagyon hamar, legkésőbb 24 órán belül eltemetik. Ez így történt Norma asszony esetében is. A temetésen Gabriela semmiképpen nem tudott volna részt venni” – tudatta a színésznő menedzsmentje.

„A TV2 Csoport és a Dancing with the Stars stábja együttérzését és őszinte részvétét fejezi ki Gabriela Spanic-nak és családjának. Hogy a történtek hogyan befolyásolják a színésznő Dancing with the Stars-ban való szereplését, arról napokon belül tájékoztatást adunk” – írta a TV2.

Kisfia elsírta magát a stúdióban

Drámai jelenetnek lehettünk szemtanúi szombat este a Dancing with the Stars stúdiójában. Gaby fia, a 12 éves Gabriel de Jesús az adás után rendkívül szomorúnak látszott, el is pityeredett, a színésznő próbálta vigasztalni. A kisfiú vélhetően már akkor tudta, hogy a nagymamája nagyon rossz állapotban van.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?