LELKIZŐ

Nem gondoltuk volna: Ezt tette Bereczki Zoltán Sebestyén Balázs miatt

A rádiós műsorvezető most már persze békülne.
  • Szerző: Doris

Nyolc éve igencsak fagyos a viszony Bereczki Zoltán és Sebestyén Balázs között, miután a rádiós többször is ripacsnak nevezte a színészt élő adásban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Bereczkit annyira megviselték a hallottak, hogy pszichológushoz fordult Balázs véleménye miatt!

„Színészként fontosnak tartom, hogy kibeszéljem egy szakemberrel a velem, körülöttem zajló pozitív, negatív dolgokat, mert úgy gondolom, ahogy a testünket egy edzőteremben, úgy a lelkünket, tudatunkat is karban kell tartani, de félreértés ne essék, volt pszichológusom már korábban is, amit soha nem is tagadtam. Ahogy azt sem, hogy a mai napig van. Balázs első rólam szóló felszólalására üzentem meg neki a sajtón keresztül: csak azután ripacsozzon, hogy megnézett bármilyen darabban – fogalmazott a színész a Borsnak.

Hosszú évek után azonban most véget érhet a mosolyszünet Balázs és Zoltán között, ugyanis a rádiós eddigi támadó kritikus hangvétele most egyszeriben rokonszenvvé alakult: a hétfő reggeli rádióadásában szinte már Bereczki-rajongóként beszélt.

Bár ennek a színész is örült, azért nem szöktek örömkönnyek a szemébe Balázs újabb megnyilvánulásától.

”Ma is eggyel jobb lett a világ, de azért lássuk be, nem váltottuk meg. Mindent és mindenkit a helyén kell kezelni. Azt gondolom, én pont azt teszem, de ez mindenképp pozitív sztori„

- mondta a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja.

 

És ezeket olvastad már?