LELKIZŐ

Most érkezett: Marsi Anikó drámai videóban beszélt beteg hozzátartozójáról

A Tények műsorvezetője elmondta, hogyan élte meg, amikor szóba került, alkalmas lehet donornak, valamint azt is elárulta, mi a következő lépés ezzel kapcsolatban.
  • Szerző: e.j.

Őszinte videóban beszélt az elmúlt időszak megpróbáltatásairól Marsi Anikó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A TV2 Tények című műsorának híradósa a napokban jelentette be, hogy azért nincs a családjával Dominikán, mert az egyik hozzátartozója súlyos beteg, és úgy tűnik, Anikó alkalmas donornak.

Marsi Anikó a tenyek.hu nézőinek üzent

Marsi Anikó a tenyek.hu nézőinek üzent
Fotó: TV2

„A napokban nyilvánosságra került, hogy donorja leszek az egyik hozzátartozómnak. Nagy érdeklődést váltott ki mindez, holott, ez egy szomorú történet, nem szívesen beszélek róla, és nem magam miatt, hanem a hozzátartozóm, aki érintett, nem akarja ezt nagy dobra verni. A lényeg az, hogy nyáron derült ki a betegsége” – mondta el a tenyek.hu videójában Marsi Anikó.

A Tények híradósa ekkor még úgy tervezte, hogy decemberben együtt utazik ki a családjával Dominikára, az Exatlon Hungary versenyére, és majd ingázik a két földrész között.

Ősz környékén azonban – a vizsgálatok során – kiderült, hogy Anikó alkalmas lehet donornak.

„Nyilvánvaló, hogy a férjem is abban támogatott, még ha ez egy nehéz döntés is, hogy ha egy szerettemnek az életét megmenthetem, akkor ezt a döntést kell meghozni. A fordulat az egészben az, hogy néhány napja kiderült, nem biztos, sőt nagyon valószínű, hogy nem én leszek a donor, mert családon belül találtak egy nálam fiatalabb alanyt, aki még tökéletesebb erre a szerepre.”

Anikó tudja, hogy nem lehet az idő kerekét visszaforgatni, de hamarosan a férje és két fia is hazatérnek Dominikáról, és végre újra együtt lehet a család.

„A legfontosabb, hogy mindenki meggyógyuljon és egészséges legyen, mert csak utána fogunk tudni mosolyogni. Köszönöm, hogy meghallgattatok!” – üzente a műsorvezető a nyilvánosságnak.

A tenyek.hu teljes videóját itt tekintheted meg:

És ezeket olvastad már?