LELKIZŐ

Megtört az Exatlon sztárja: Hazahúz a szívem!

Adu László Dánielt rettenetesen megviseli a családja hiánya. Bevallása szerint még az is megfordult a fejében, hogy emiatt feladja az Exatlon Hungary versenyét.
  • Szerző: RIPOST

Közel két hónapja kezdődött el az Exatlon Hungary versenye, a Bajnokok és Kihívók pedig mindent megtesznek azért, hogy a sokszor lehetetlennek tűnő akadályok mellett leküzdjék az egyik legnagyobb nehézséget: a szeretteik hiányát. Bár a pirosak könnyebb helyzetbe kerültek, hiszen múlt héten videóhívásban beszélhettek a családjukkal, a kékek egyre nehezebben viselik az elzártságot. Leginkább Adu László van elkeseredve, akinek decemberben a másfél hónapos kisfiától és szerelmétől kellett elbúcsúznia, hogy harcba szállhasson a legjobb férfi versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjért.

A Kihívó lapunknak bevallotta, szíve szerint a családja mellett lenne, de nem szeretne nekik csalódást okozni azzal, hogy feladja a versenyt.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon rosszul viselem a párom és a gyermekem hiányát. Igazából rettentően nehéz, hogy nélkülük vagyok itt Dominikán, és nem tudom velük megosztani ezt az élményt. Úgy érzem, eléggé befolyásolja a teljesítményemet is, hogy nem láttam a kisfiamat, és nem hallottam a párom hangját már hónapok óta. Ez így nagyon rossz” – kezdte a -nak a Kihívó, aki múlt pénteken a csapattársaival együtt egy kivételes lehetőséget bukott el. Rendhagyó módon a végjátékban azért küzdöttek a versenyzők, hogy hazatelefonálhassanak a szeretteikhez, azonban a Kihívók kezéből kicsúszott ez a lehetőség. Bár Adu csalódott volt az eredmény miatt, úgy érzi, ha hallhatta volna a párja hangját, nem biztos, hogy tudta volna folytatni a versenyt.

„Ha haza tudtam volna telefonálni a páromnak, és meglátom a gyermekemet, az nagyon befolyásolta volna az ittlétemet. Láttam volna, hogy mennyit fejlődött, hogy a párom könnybe borul, így még jobban húzott volna haza a szívem, pedig most is nagyon hazahúz. Emellett persze örültem is volna neki, hiszen nagyon hiányoznak nekem” – fogalmazott a versenyző, aki lapunknak azt is elárulta, mit kérdezne szeretteitől, ha lehetősége lenne velük beszélni.

Tüzet gyújtottál a szivembe :* ;*

„Róluk érdeklődnék, hiszen ők látnak minden nap és szurkolnak nekem. A gyermekemről kérdeznék, mennyit nőtt, hogy van, miket csinál. Kíváncsi lennék arra is, hogy a párom milyennek lát. Nagyon szeretem őket, és nagyon bánom, hogy nem voltam még több időt velük. Ennyi elzártság után az ember még jobban kezdi megbecsülni a dolgait, hogy mennyire fontosak neki a szerettei, a velük töltött idő. Az biztos, ha hazaérek majd, változtatni fogok, és azon leszek, hogy minél több közös élményt gyűjtsünk” – jelentette ki Adu. Bár a hívástól elestek, de az e heti párbajtól megmenekültek, így a péntek esti adásban kiderül, hogy melyik férfi Bajnok lesz az, aki távozni kényszerül Dominikáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?