LELKIZŐ

Megszólalt Elvis Presley exbarátnője, ezt eddig senki sem tudta a sztárról

A 66 éves volt szépségkirálynő szoros kapcsolatot ápolt a zenésszel a szakítás után is.
  • Szerző: Ripost

Elvis Presley egykori barátnője, Linda Thompson annak idején szakított a sztárral, mert gyermeket szeretett volna – árulta most el a dalszerző. Thompson egy érzelmes interjúban öntötte ki a szívét és mondta el, hogy milyen mély beszélgetései voltak a Királlyal, mielőtt ő „megnyomta volna az önpusztító gombot”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Thompson és Elvis 1972-ben találkoztak egy privát forgatáson. A 15 évvel fiatalabb nő szerint a korkülönbség nem volt akadály. Négy évig voltak együtt, de Thompson végül szakított a rock'n'roll sztárral. Ez egy évvel Elvis halála előtt történt.

Az egykori szépségversenyző szerdán elárulta, hogy a Király önpusztító életmódja miatt mentek szét, mert nem látszott belőle kiút. „Amikor rájöttem, hogy Elvis altatót szed és néha mást is bevesz hozzá, ami kölcsönhatásba léphet a gyógyszerrel, olyan volt, mintha újszülött gyermekem lenne. Nem tudtam aludni, csak azt akartam tudni, hogy jól van-e” – mondta hozzátéve, hogy végül mégis az vezetett a szakításhoz, hogy ő nagyon szeretett volna megházasodni és gyerekeket szülni. Ebbe a kapcsolatba azonban nem volt való a gyerek.

A sztár és Thompson a szakítás után is közeli barátok maradtak – írja a Daily Star.

És ezeket olvastad már?