LELKIZŐ

Kinga szerint ez vezetett oda, hogy szakítottak L.L. Juniorral

Máig nem tudni pontosan, mi vezetett a szakításhoz. Most a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga beszélt a történtekről.
  • Szerző: ripost

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír augusztusban, hogy felesége, Körtvélyessy Kinga a közös kislányukkal együtt elköltözött L.L. Juniorral közös otthonukból. A zenész rajongói azóta találgatják, mi vezethetett mindehhez. A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták az eseményeket, maga Junior pedig a közelmúltban egy Insta-sztoriban arra utalt: nem tartották a roma szokásokat, és ezért is mentek szét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Őszinte vallomást tett Kinga

Őszinte vallomást tett Kinga (Fotó: Instagram)

Kinga most egy reality műsorban beszélt arról, hogy évek óta önértékelési gondokkal küzd, mely a házasságára is rányomta a bélyegét.

„A lányokkal való beszélgetés során döbbentem rá, hogy régen sokkal többet dicsértem a férjem, ami fontos része egy házasságnak. Évek óta önértékelési problémákkal küzdök, nem vagyok elégedett magammal, a külsőmmel. Túl magasra raktam a lécet, és cseppet sem vagyok empatikus magammal. Az, hogy én nem voltam rendben, oda vezetett, hogy a férjemet sem tudtam elismerni. Hiába gondoltam csupa jót róla, nem mondtam neki. Ez nagy hiba volt, már dolgozom rajta” – árulta el Kinga a Blikknek, hozzátéve:

„Nehezem tudom elfogadni vagy elhinni, ha engem dicsérnek, ezért is lehet problémám ezzel az egésszel. Idővel falakat építettem magam köré, a férjem elé is. Szép lassan eltávolodtunk egymástól. De nem csak ez a probléma volt a házasságunkban.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?