FÜLES

Megrázó hír: elköltözött L.L. Juniortól a felesége a kislányukkal

L.L. Junior felesége elköltözött közös törökbálinti otthonukból, és kislányukat, Lilit is magával vitte.
  • Szerző: Ripost

A Blikk úgy tudja, hogy L.L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elköltözött férjével közös otthonukból és jelenleg egy fővárosi albérletben rendezkedett be, ám egyelőre nem tudni, csak egy hosszabb mosolyszünetről van-e szó, avagy végleges a szakítás. A pár életében ugyanis nem ez az első komolyabb hullámvölgy. Junior és Kinga többször szakítottak, ám mindannyiszor visszataláltak egymáshoz, felülemelkedve a problémákon. A zenész 2017-ben egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban – már sokadjára – szakítottak, s akkor úgy tűnt, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Szét is költöztek, ám az az elválás messze nem jelentette a végállomást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

L.L. Junior felesége elköltözött

Fotó: Ripost

Kinga és Junior végül újabb esélyt adott kapcsolatuknak: 2019 év elején teljes titokban összeházasodtak, tavaly pedig megszületett szerelmük gyümölcse, a kis Lili. Úgy tűnt, tökéletes harmóniában élnek, valami mégis történhetett, ha Kinga fogta magát és új otthonba költözött 11 hónapos kislányával – írja a Blikk, hozzátéve, hogy egyelőre nem tudni, mi az oka a költözésnek. Információik szerint nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz.

„Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz„ – mondta a pár egyik ismerőse, aki elárulta, hogy a pár a különköltözés ellenére rendszeresen beszél, kislányuk miatt nem szakadt meg a kapcsolatuk.

„Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom” – mondta Junior arra a kérdésre, szakítottak-e Kingával.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?