LELKIZŐ

Utoljára beszélt gyászáról L.L. Junior: így dolgozza fel a veszteséget

A rapper augusztus végén veszítette el kisebbik fiát egy tragikus balesetben. A fájdalma nem enyhült, de nagyobbik gyermeke miatt igyekszik helyrerázódni lelkileg.
  • Szerző: ripost

Élete legnehezebb karácsonya vár L.L. Juniorra és a családjára. A rapper augusztus végén veszítette el kisebbik fiát egy tragikus balesetben, a fájdalma pedig azóta sem enyhült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

Dávidka halála miatt ő és a családja nem is ünneplik meg az idei karácsonyt, csupán nagyobbik fia, Lacika kedvéért tartanak egy kis vacsorát.

„Ez a szenteste délután négytől este nyolcig gatya lesz mindenkinek a családban. Ezt tudjuk, borítékolhatjuk. De szembeállunk vele, Lacikának adunk ajándékot, és mindent megteszünk azért, hogy neki jó legyen. Egymást most nem is ajándékozzuk meg, mi felnőttek. Olyan, mintha bojkottálnánk a karácsonyt” – mondta el Joshi Bharat műsorában az énekes.

Fotó: FEM3

Junior nem tagadja, hogy a gyásza rendkívül mély, ám esze ágában sincs tönkremenni a fájdalomban, hiszen jól tudja, nagyobbik fiának szüksége van rá. Éppen ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy lelkileg helyrejöjjön.

Feleségével, Kingával igyekeznek elterelni a figyelmüket a veszteségről, ennek érdekében pedig jelenlegi életüket is felszámolják: eladják a belvárosi otthonukat, és egy nyugodtabb környékre, kertes házba költöznek.

„Új házat vásárolunk, új környezetben, új szomszédokkal. Jövőre majd felújítjuk a házat belülről, kialakítjuk Lacika új gyerekszobáját. Olyan dolgokat csinálunk majd, ami gyógyír számunkra. Érzem, hogy ez a változás jó hatással lesz ránk. Szép ház, gyönyörű panorámával, ez egy lelki wellness számomra” – fogalmazott L.L. Junior.

Az énekes elsírta magát a műsorban, mert rájött, óriási fájdalmat okoz számára beszélni a kisfia elvesztéséről, ezért úgy döntött, hogy utoljára nyilatkozik ebben a témában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?