LELKIZŐ

Kulka János nem beszél Törőcsik Marival!

A Nemzet Színésze hónapok óta nagyon aggódik legjobb barátjáért, akiről ugyan folyamatosan jó híreket kap, de sem telefonon, sem személyesen nem tud vele kommunikálni...
  • Szerző: Buster

… pedig nincs nagyobb vágya, mint találkozni vele és váltani néhány szót, vagy csak egyszerűen átölelni és biztosítani őt szeretetéről. Törőcsik Mari kollégája és barátja Kulka János április elejei agyi érkatasztrófája óta rengetegszer beszélt a színész nővérével, akit arra kért, adja át jókívánságait barátjának, és mondja meg neki, hogy szeretné őt látni, ha csak egyetlen pillanatra is.

Ennek ellenére, János még csak vissza sem hívja őt, ami talán annak tudható be, hogy a hírek szerint a gyors javulás ellenére beszédkészségével még gondok vannak.

"Kedves orvos testvérével beszéltem, és neki elmondtam, hogy nem akarom zavarni Jánost, de nagyon szeretném legalább átölelni. Õ azonban nem hív vissza, én pedig nem fogom őt zaklatni.

Nem azért, mert meg lennék sértve, hanem mert úgy látszik, nem tartja helyesnek, hogy meglátogassam őt

- kezdte a Színes Ásznak Törőcsik Mari, aki reméli, hogy közeli barátja mindennek ellenére jól érzi magát, és a lapon keresztül is azt üzente, nagyon szereti őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?