LELKIZŐ

Megható, így emlékezett unokaöccse a hét éve elhunyt Komár Lászlóra

Torres Dani tízéves koráig szinte minden nyarat a legendás énekessel töltött. Dani akkor még fel sem fogta, mekkora sztár a nagybátyja.

Hét évvel ezelőtt hunyt el Komár László, az ország kedvencét azonban a mai napig nem felejtették el a rajongói, családtagjai.

Unokaöccse, Torres Dániel, aki szintén a zenei pályát választotta, a mai napig örömmel emlékszik vissza az önfeledt, gyerekkori nyarakra, amiket rendre a magyar Elvisszel töltött. Dani édesanyja, és Komár özvegye, Kriszta ugyanis testvérek, így nem meglepő, hogy nagyon közel álltak egymáshoz.

Fotó: Szabolcs László

„Általában a Balatonnál nyaraltunk vele és a fiával. Kora reggeltől estig ökörködtünk, a válláról ugráltunk a vízbe. Laci minden turpisságban partner volt, és sztárallűröktől mentesen élte az életét, így nekem gyerekként fel sem tűnt, hogy ő valójában az ország egyik legnagyobb sztárja. Persze esténként szinte mindig fellépése volt, de mi oda nem kísértük el. Napközben viszont csak a családdal foglalkozott” – mondta el a -nak Dani, aki kamaszként a nyarakat már a külföldön élő édesapjánál töltötte.

Később, amikor zenélni kezdett, öntudatos kamaszként nem kérte ki az énekes véleményét, és akkor sem akart az ő révén reflektorfénybe kerülni, amikor bekerült a Megasztár második szériájába.

„Biztosan többször kerülök címlapra, ha akkor felfedem a rokoni szálat, de én már csak dacból sem akartam, hogy úgy emlegessenek az emberek, mint 'a Komár Laci unokaöccse'. A saját teljesítményem alapján szerettem volna előrejutni az életben, és úgy érzem, ez sikerült is. Ettől függetlenül mindig szeretettel gondolok Lacira” – fogalmazott az énekes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?