LELKIZŐ

Kétségbeesetten kérte a rajongói segítségét Britney Spears, senki nem hitt neki – Videó

A zűrös életű énekesnő 2018-ban betegen állt színpadra a turnéja során. A rajongók azt hitték, azért, mert annyira elszánt, de most kiderült, hogy kényszerítették.
  • Szerző: ripost

Miután Britney Spears a napokban kitálalt egy Los Angeles-i tárgyalóteremben azokról az állítólagos szörnyűségekről, amiken apja gyámsága alatt keresztülment, egyre-másra bukkannak fel a rajongók utólagos felfedezései.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Felvételek, amelyeken kedvencük szerintük burkoltan segítséget kért tőlük. Az egyik ilyen a 2018-as Piece of Me turnén készült, aminek során az énekesnő elnézést kér a közönségtől, és közli velük, hogy 38,9 fokos lázzal áll színpadon.

britney spears

Britney Spears állítja, kényszerítették a munkára, akkor is, ha beteg volt (Fotó: AFP)

A rajongók ekkor még azt hitték, kedvencük fáradhatatlan, és a saját akaratából nyomja a show-t lázas betegen is, ám mostanra világossá vált nekik, hogy Britney-t az édesapja, Jamie Spears és a menedzserei kényszerítették az embertelen feladatra.

Most nem győznek a Twitteren bocsánatot kérni a kedvencüktől, amiért nem látták a jeleket.

Mint ismeretes, az énekesnő súlyos dolgokat állít az apjáról, aki évek óta a gyámsága alatt tartja őt, valamint az őt irányító csapatról is. A bíróságon elmondta, tizenhárom év után először beszélhet őszintén a nyilvánosság előtt: gyámja még azt sem engedi, hogy teherbe essen, nem találkozhat a barátaival, nem vezethet autót és sokszor heti hét napot is dolgoztatták pihenés nélkül.

Emellett állítólag erős gyógyszerekkel is tömték, amitől nem volt önmaga. Az énekesnő most szeretné visszakapni a jogot a saját élete fölött, hogy ne mások, hanem ő rendelkezhessen a sorsával, és saját döntéseket hozhasson az őt érintő kérdésekben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?