LELKIZŐ

Nagyon durva dokumentumfilm készült Britney-ről, mozgalmat indítottak a megmentésére

A FreeBritney nevű kezdeményezéshez több világsztár, például Sarah Jessica Parker is csatlakozott.
  • Szerző: Doris

Britney Spears már 13 éve küzd az apjával, Jamie-vel, aki szerint az énekesnő nincs stabil mentális állapotban, így egyetlen felelősségteljes döntést se tud meghozni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokkoló dikumentumfilm készült Britney Spears-ről

Fotó: Nortfoto

Még 2008-an történt, hogy az énekesnőt ideiglenesen az apja és az ügyvédje gyámsága alá helyezték, miután korábban többször is összeomlott a nyilvánosság előtt. Ez persze azt is jelenti, hogy az apja rendelkezik Brit vagyonáról is, már 13 éve!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Az ügyben azóta annyi változás történt, hogy múlt héten egy újabb bírósági „összecsapás” eredményeként Jamie elvesztette a teljes felügyeleti jogot, valamint Amerikában megjelent egy sokkoló dokumentumfilm a világsztár és az apja cseppet sem felhőtlen viszonyáról. Ez a film annyira megérintette a rajongókat, hogy #FreeBritney néven mozgalmat indítottak az énekesnő megmentésére.

A kezdeményezéshez olyan világsztárok csatlakoztak, mint Sarah Jessica Parker, Bette Midler, Britney exe, Justin Timberlake pedig nyilvánosan kért bocsánatot, amiért a szakítás után meglehetősen csúnyán bánt Brittel – írja a Mirror.

És ezeket olvastad már?