LELKIZŐ

Íme, a részletek: Szilágyi István özvegye elmondta, milyen lesz a temetés

A május harmadikán meggyilkolt színészt bárki elkísérheti az utolsó útjára, aki szerette és tisztelte őt.
  • Szerző: ripost

Szilágyi István özvegye szerda délelőtt kilátogatott a Rákoskeresztúri Köztemetőbe, hogy a református lelkésszel és a temető vezetőségével egyeztessen a május 22-i búcsúztató részleteiről. Humenyánszky Jolán úgy döntött, a temetés nyilvános lesz, hogy mindenki, aki szerette és tisztelte a férjét, búcsút vehessen a színésztől, és a sírhelyet is kiválasztotta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Szeretném, ha mindenki eljöhetne a temetésre, aki szerette az én drága Pistámat. Megérdemli, hogy méltóképpen búcsúzzanak el tőle a tisztelői, hiszen olyan sokan imádják a filmjeit!” – mondta el a -nak Jolika néni, aki mindenkit vár május 22-én, háromnegyed tizenkettőkor a Kozma utcai Új Köztemetőbe.

„Maga a szertartás egyszerű lesz, hiszen a férjem sem szerette túlzottan a felhajtást maga körül.”

Fotó: Ripost

A tervek szerint a temetésen beszédet mond majd Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója, valamint Toldi Balázs, a színész szülővárosának, Gyomaendrődnek a polgármestere.

A május 3-án brutális módon meggyilkolt Szilágyi Istvántól református szertartás szerint vesznek végső búcsút, fia, Péter, aki apja megölése miatt az előzetes letartóztatását tölti, nem vehet részt a temetésen, mert jelenleg az Igazságügyi Elmeorvosi Megfigyelő Intézetben kezelik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?