LELKIZŐ

Kitálalt Szilágyi István segítője: Úgy éreztem, az én életem is veszélyben van!

Baricz Dezső a gyilkosság előtt három nappal olyan jelenetnek volt a szemtanúja, ami őszintén megrémisztette.
  • Szerző: E.J.

Hátborzongató részletekről számolt be Baricz Dezső, Szilágyi Istvánék segítője. A férfi felidézte a múlt csütörtöki esetet, amikor a gyilkosság előtt három nappal Péter olyasmit mondott, amit akkor még nem vett elég komolyan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ATV

„Ott a mindennapokban nem tapasztaltam, hogy Péter agresszív lenne, kivéve egyetlen alkalommal. Ez a gyilkosság előtt volt három nappal, csütörtökön, és akkor úgy éreztem, hogy talán az én életem is veszélyben van” – fogalmazott az ATV Startban Baricz Dezső.

A férfi elmondása szerint Péter épp hosszasan mesélt egy történetet, de az apja közbeszólt, hogy mikor ér már a végére. Ettől a 49 éves férfi bedühödött, eltorzult az arca.

„Felállt, és azt mondta, hogy most kimegy, mert ha nem, akkor vér fog folyni. Attól féltem, hogy visszajön egy baltával, ezért kimentem az udvarra, és szóltam a két méter magas, önkéntes kollégámnak, mert féltem. Péter tíz perc múlva tért vissza, és azt mondta, sikerült megnyugodnia. Azt állította, epilepsziás rohamot kapott, de tudom, hogy az milyen, és egyértelműen ő nem annak a tüneteit produkálta” – mondta el Dezső.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?