LELKIZŐ

Hopp Csilla ügyvédje: Nem hagyom, hogy egy gyászoló anyát újra a helyszínre rángassanak!

Újra kisfia elvesztése helyszínére rángatnák Hopp Csillát. Ügyvédje nem engedi, hogy az asszony újra összeomoljon.
  • Szerző: Bors

Mint ahogyan arról a Bors elsőként beszámolt, tavaly decemberben megtörtént a helyszíni szemle, és Hopp Csillának vissza kellett térnie oda, ahol 2019. augusztus 31-án a szeme láttára gázolták halálra kisebbik fiát, Dávidkát. Az édesanya teljesen összetört, hogy újra kellett élnie élete legszörnyűbb perceit. Ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor akkor egyenesen úgy fogalmazott: „kegyetlenség” volt odarendelni egy gyászoló édesanyát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A Bors az ügyvédtől most megtudta, hogy immáron másodszor is visszahívnák Csillát a helyszínre, újabb rekonstrukció miatt.

„Az első szemle során nem jutott idő a tanúk szembesítésére, és ezt akarják pótolni, de nem engedem. Még egyszer nem rángatnak egy gyászoló anyát a helyszínre, ilyet senkivel sem lehet csinálni. Az első alkalommal sem tudtuk csillapítani Csilla fájdalmát, ez nem történhet meg többé”

– csattant fel munkatársunknak Horváth B., aki tűzön-vizen át kiáll ügyfeléért, és annak jogaiért, emellett édesapaként is pontosan átérzi Csilla fájdalmát.

A baleset rekonstrukciója óta egyébként nagy a csend az ügy körül. A szemle dokumentációját szakértők elemzik, Csilla ügyvédje azonban időhúzásnak érzi, és továbbra is kiáll amellett, hogy az eljárást meg kellene szüntetni az édesanya ellen.

És ezeket olvastad már?