LELKIZŐ

„Hirtelen bennem volt” – Szexuálisan zaklatta egy fotós Emily Ratajkowskit

A meztelenkedéseivel híressé vált modell először beszélt élete legszörnyűbb estéjéről, amit még karrierje kezdetén élt át.
  • Szerző: The_M

2013-ban jelent meg Robin Thicke Blurred Lines című klipje, ami nemcsak az énekes karrierjének legnagyobb sikere a mai napig, hanem Emily Ratajkowski sikerének elindítója is. A videóban félmeztelenül ugráló modell hirtelen a férfiak kedvence lett, és ez azóta sem változott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

A klip megjelenése előtt azonban még csak egy volt a sok névtelen, hírnévre ácsingózó szexi lány közül. Ezért minden fotósnak igent mondott, aki dolgozni akart vele. Így találkozott Jonathan Lederrel, aki az otthonában készített meztelen és fehérneműs fotókat Emilyről. Közben pedig folyamatosan boroztak is, így amikor a munka végeztével a kanapén beszélgettek, az ittas Ratajkowskinak nem tűnt fel időben, hogy Leder többet akar munkakapcsolatnál. A modell egyszer csak azt érezte, hogy a fotós az ujjaival belé hatolt.

„Az ujjai hirtelen bennem voltak” – idézte fel most Emily élete legszörnyűbb pillanatát. A ma már saját bikinimárkával rendelkező manöken kirántotta magából a férfi kezét, és bemenekült egy szobába, ahol lefeküdt aludni. Reggel erősen másnaposan ébredt, és amint csak tudta, otthagyta a fotós házát.

Ratajkowski történetére Leder csak annyit reagált, hogy egy olyan nő, aki évek óta a teste mutogatásából él, az szavahihetetlen.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?