LELKIZŐ

Hihetetlen körülmények között neveli kislányát a magyar énekesnő

A gyermek apjára nem igazán számíthat, néhány évvel ezelőtt pedig fájdalmas lépést kellett meghoznia a megélhetésük érdekében.
  • Szerző: Ripost

Születése óta egyedül neveli a kislányát Kunovics Katinka, habár a körülményei közel sem a legideálisabbak. A Romantic énekesnője 2012-ben ismerkedett meg a gyerek édesapjával, két hónapos románcuk során fogant meg a pici, az viszont az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy a szülők a világ különböző pontjain képzelik el az életüket.

A viharos, se veled se nélküled kapcsolat végeredményeként Katinka Magyarországon, míg párja Barcelonában éli az életét, a férfit ráadásul hosszú időn keresztül csak évente egyszer vagy kétszer látogatták.

Az énekesnő a Babavilágban most elmesélte, fordulat állt be az ügyben, és bár a kis Katinkának még mindig semmi esélye arra, hogy normális körülmények között, családban nőhessen fel, most már két-három havonta találkozhat az édesapjával. 

"A párom aktívan részt vesz a lányunk életében.

Két vagy három havonta meglátogatjuk, mert én nem tudok és nem is akarok kiköltözni, és ő sem akar idejönni.

Hogy később hogyan alakul, majd kiderül. A lányom és az apukája viszont nagyon szeretik egymást" - nyilatkozta sejtelmesen Katinka, aki maga sem tudja, hányadán állnak a gyermek édesapjával.

Az énekesnő jelenleg anyagilag biztonságban van, hiszen a Romantic ismét a virágkorát éli. Korábban viszont nem volt ez így, amikor lánya két éves volt, Katinka három hónapra itthon hagyta őt: egy hajón dolgozott, ez az időszak viszont olyannyira nem tett jót nekik, hogy úgy döntött, mindenképpen itthon, a lánya közelében szeretne boldogulni. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?