LELKIZŐ

Hajdú Péterék nem adták fel, hogy közös családot alapítsanak – azt is elárulták, hogy van most Eszter

Borzalmas traumán ment át a napokban Hajdú Péter és szerelme, Eszter, de a történtek ellenére sem adják fel az álmukat, hogy közös családot alapítsanak.
  • Szerző: Ripost

Mint a is megírta, Eszter a múlt hétvégén elvetélt, ami után nem sokkal életmentő műtétet kellett elvégezni rajta. A tévés producer az utolsó órákban rohant a János kórházba menyasszonyával, akinek válságos volt az állapota, de az orvosoknak és Hajdú gyors reagálásának hála Eszter túlélte a kockázatos műtétet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: DFP

A fiatal lány, akit azóta is Hajdú Péter ápol, minden reggel vérhígítót kap, amit a producer ad be neki, és idén már nem fog dolgozni sem, csak a gyógyulásra figyel. Arról azonban egyikük sem mondott le, hogy közös gyerekük legyen.

„Ebben a pillanatban Eszter testi és lelki gyógyulására koncentrálunk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk„ – mondta Hajdú, aki azt is hozzátette, akár fél évbe is telhet, mire párja teljesen felépül. Bár minden esély megvan arra, hogy természetes úton legyen babájuk, a Blikknek elárulták: ha a sors úgy hozza, a lombikprogramtól sem zárkóznak el.

És ezeket olvastad már?